DVVC Kick Off Tournament 2021-2022

Na een geslaagde eerste editie van het DVVC Kick Off Tournament organiseert DVVC dit jaar de tweede editie. Het seizoen 2020-2021 heeft door Corona helaas weinig wedstrijden gekend en veel teams willen niets liever dan weer het veld op om wedstrijden te spelen.

Om gedegen aan het nieuwe seizoen te beginnen organiseert DVVC het tweede Kick Off Tournament. Een toernooi dat bij de eerste editie een groot succes is gebleken en waar diverse selectieteams uit de regio acte de présence hebben gegeven.

Het Kick Off Tournament is een uitgelezen kans om je team warm te laten draaien voordat de competitie begint. En zo je team goed te leren kennen en de puntjes op de i te zetten.

Alle wedstrijden worden op echt gras gespeeld en dus geen kans op vervelende blessures door spelen op kunstgras. Ook worden de wedstrijden gespeeld in de normale teamgrootte en ook de veldafmetingen zijn zoals tijdens de competitie.

Uiteraard draait het voetballen om plezier voor de jongens en meisjes, maar een toernooi moet ook een uitdaging hebben. Daarom zijn er ook prijzen te winnen.

Inschrijven kan middels de knop hieronder !

Hopelijk mogen we jullie verwelkomen op ons Kick Off Tournament.