Het doel van onze Talent Academie is om spelers individueel verder te helpen en dit tegelijkertijd op een sociaal leuke en maatschappelijke manier te doen. Onze opleiding zal bestaan uit spelers van de leeftijd 9 t/m 18 jaar.

Een goede jeugdopleiding is niet alleen een opleiding die voetbal nastreeft, maar ook de kinderen sociaal maatschappelijk verder ontwikkelt. De kinderen zijn minimaal 3 trainingen en een wedstrijddag bij ons in een normale week. Waardes als respect, voor elkaar werken, discipline in en buiten de lijnen en
meelevend zijn met elkaar zullen hoog in het vaandel staan. Kinderen speelde vroeger veel buiten en leerde daar met elkaar omgaan, tegenwoordig zitten ze samen achter spelcomputers, telefoons en andere communicatiemiddelen waarin deze waardes steeds minder terugkomen.

Wij willen dus naast dat we de kinderen voetbaltechnisch opleiden tegelijkertijd ook de kinderen sociaal maatschappelijk verder helpen. Bewustwording van het geen waar we mee bezig zijn als organisatie is het belangrijkste proces in de gehele Talent Academie. Kinderen kunnen ook pas beter worden als ze weten wat er goed en wat er fout gaat.

Uiteindelijk hopen wij dat de DVVC Talent Academie een plaats krijgt in de
voetbalwereld, waarin wij kunnen laten zien dat voetbal ook op een nette manier georganiseerd en gespeeld kan worden en dat daarbij tegelijkertijd ook ruimte is voor ontwikkeling.

Wij hebben als uiteindelijk doel om spelers een stap hogerop te laten maken. Het liefst hebben wij dat jongens naar een betaald voetbalvereniging gaan na of tijdens onze opleiding. Daarnaast is ons grootste doel om de mindset van spelers dermate zo te veranderen wanneer ze bij ons zijn dat ze voor altijd in hun leven zullen zoeken naar voetballende oplossingen tijdens de wedstrijd.

0
TALENTEN
0
TRAINERS
0
GRAS VELDEN