DVVC Talent Academie Trainers

Vanuit de DVVC jeugdopleiding wordt nauw samengewerkt tussen de trainers die wekelijks de trainingen verzorgen voor de teams die onder de DVVC Talent Academie uitkomen. Deze samenwerking wordt komend seizoen verder doorgevoerd, wat betekent dat er voor de verschillende jeugdteams meer trainers beschikbaar zullen zijn.

Een van deze trainers is John Timmersmans. Vanuit de academie is John afgelopen seizoenen al gevraagd om ook als trainer aan de slag te gaan binnen de academie, echter door omstandigheden was dit niet mogelijk. We zijn dan ook verheugd dat John komend seizoen wel als trainer binnen de academie aan de slag gaat.

Als trainer heeft John afgelopen seizoenen diverse jeugdteams getraind en begeleid tijdens wedstrijden. 1 (vast) meiden-team is de rode draad geweest voor John. Dit team is vanaf de jeugd door John getraind en zal komend seizoen de stap maken naar dames senioren team.

Naast het dames senioren team zal John komend seizoen op donderdag als trainer van een van de academie teams aan de slag gaan. En zal hij met zijn ervaring en gedrevenheid de spelers ondersteunen in de ontwikkeling van hun voetbalkwaliteiten.

Op zaterdag zal John ook als coach langs de lijn te vinden zijn om de spelers tijdens de wedstrijden te begeleiden. Daarnaast zal hij in een mentorrol ook meehelpen in de coaching en ondersteuning van andere trainers.

 

Helaas (voor DVVC) nemen we ook afscheid van een van de trainers. Yasin Yilmaz die komend seizoen onderdeel zou gaan uitmaken van de trainersstaf gaat DVVC verlaten.

Yasin is als ROC student begonnen bij DVVC en heeft onder begeleiding van Yenal Ergisi en Fatih Kaya kunnen werken aan zijn ontwikkeling als zelfstandige trainer. Mede door de begeleiding vanuit DVVC heeft Yasin, na een aantal oefensessies, een aanbod gekregen om aan de slag te gaan als trainer van de JO13-1 bij Willem II.

Een dergelijke kans willen wij Yasin uiteraard niet ontnemen. En hoewel we het betreuren dat Yasin komend seizoen niet bij DVVC trainingen gaat verzorgen wensen wij hem uiteraard veel succes bij Willem II.

John Timmermans
Yasin Yilmaz