De DVVC talentendagen komen er weer aan !

Wil jij ook eens kijken hoe het er bij ons aan toe gaat? Kom dan naar de Talenten Dagen 2022 van de DVVC Talent Academie!
In samenwerking met voetbalschool 2Fast
 
En maak kennis met het succesvolle jeugdprogramma van de DVVC Talent Academie.
 
In totaal zijn de afgelopen jaren al meer dan 275 spelers je voor gegaan. En meer dan 20 spelers hebben in de voorbije seizoenen de overstap gemaakt naar de DVVC Talent Academie.
 
De DVVC Talent Academie staat voor individuele ontwikkeling, ongeacht het nivo waar je als speler vandaan komt. Daarbij is talent een belangrijke factor, maar niet de belangrijkste. We kijken vooral ook naar de inzet en de gretigheid van een speler, we verwachten 100% inzet bij alle activiteiten en moeten dat ook terug zien.
 
Dus ben je geboren tussen 2007 en 2014, schrijf je dan in. En beleef een te gekke trainingsdag met onder andere techniektraining-clinics van voetbalschool 2Fast van Nelson de Kok, maar ook met loop- en coördinatie training. En uiteraard komen er ook diverse partijvormen aan bod.
 
Maar we zijn vooral benieuwd naar jouw skills en techniek, dus kom het ons laten zien. En wie weet speel jij komend seizoen wel in een van teams van de DVVC Talent Academie.

Deelname is gratis !

Programma:

9:30 inloop spelers
10:00 start trainingen/clinics
11:00 drinkpauze
11:10 partijvormen
12:00 einde programma

Bij welke club voetbal je nu ?
Welke klasse speel je nu ?
Ben je veldspeler of keeper ?
Op welke dag wil je deelnemen ?
Op welk telefoonnummer kunnen we je bereiken ?