Staf DVVC Talent Academie is vastgelegd

Met de laatste trainingen net achter de rug is een eind gekomen aan een raar seizoen 2020-2021. Reden te meer om alvast vooruit te kijken naar het komende seizoen. In voorbereiding op het seizoen 2021-2022 zijn achter de schermen de onderhandelingen afgerond met de trainers, assistent-trainers en sportpartners van de DVVC Talent Academie.

Ook voor komend seizoen zijn gemotiveerde en gecertificeerde trainers aangesteld. Zij zullen de spelers de trainingen geven waarbij iedere speler wordt uitgedaagd telkens zich weer te verbeteren om zo het beste uit de spelers te halen. Komend seizoen zijn 12 trainers beschikbaar voor de teams.

Ivo Zom: Ivo heeft zelf een achtergrond bij VV Dongen alwaar hij hoofdklasse heeft gespeeld. Het afgelopen seizoen heeft Ivo training gegeven en daarbij merkte hij dat hoe gemotiveerder de spelers waren hoe leuker hij het vond om training te geven. Dat hij komend seizoen mag gaan werken met spelers van de academie maakt Ivo super gemotiveerd.

Thomas Wienstjes: Thomas heeft vanaf 5 jaar tot en met zijn 17de gevoetbald bij VV Rijen. Daarna heeft hij de overstap gemaakt naar DVVC. Thomas sluit aan bij de academie na een jaar training te hebben gegeven bij DVVC wat hij zeer leuk vond om te doen. Daarom sluit hij dan ook graag aan bij de academie.

Yasin Yilmaz: Yasin heeft zelf op het nivo van 1e klasse gespeeld en ziet in de DVVC Talent Academie een kans om zich zelf te kunnen door ontwikkelen als trainer. Yasin heeft als persoonlijk doel hoofdtrainer te worden bij een club.

Guus de Jong: Guus heeft een voetbal verleden bij DVVC en VV Dongen en heeft op nivo van 2de divisie gespeeld. Op de vraag “waarom aansluiten bij de academie ?“ geeft Guus aan veel plezier te beleven aan het geven van de trainingen. Door zijn eigen fanatisme en winnaarsmentaliteit wil Guus alles uit de academie spelers halen en teamprestaties neerzetten.

Rik Grootswagers: Rik heeft in het verleden bij DVVC gevoetbald. Helaas door omstandigheden ook een paar jaar niet gevoetbald, maar is nu weer terug bij DVVC. En dat met de ambitie door te stromen naar DVVC 1. Als keuze voor de academie geeft Rik aan zichzelf verder te willen ontwikkelen als trainer en omdat hij veel plezier heeft in de omgang met jonge spelers. Hij gaat samen met Guus de uitdaging aan om met de JO12 door te stromen als JO13 en daarbij te proberen dit team kampioen te maken.

Boyd Elen: Boyd is de keeperstrainer voor de keepers van de academie. Boyd is zelf keeper bij Viola en heeft in het verleden als keeper bij Feyenoord en Willem 2 gezeten. Daarnaast is Boyd ook keeperstrainer bij NAC Breda.

Bas van Woensel: Bas is op 7 jarige leeftijd begonnen met voetballen bij Sarto, daarbij heeft hij 3de divisie gespeeld. Uiteindelijk is Bas na verhuizingen en via een omweg uitgekomen bij DVVC. Wat begon als stage voor zijn opleiding sport en bewegen is uitgegroeid tot het willen blijven bij de DVVC Talent Academie. En het willen verbeteren van zichzelf in de voetbalwereld. Daarnaast geniet Bas ook van het begeleiden en trainers van de jeugdige spelers.

Ahmed El Haddouchi:  Een gedreven trainer die goed in staat is om jonge kinderen aan te geven wat de bedoeling is of wat van hen verwacht wordt op het veld. Ahmed wil het beste uit iedere spelers halen en daarnaast de spelers als hecht team laten spelen.

Fatih Kaya: Fatih is begonnen als jeugdspeler bij VV Dongen, vervolgens heeft hij de overstap gemaakt naar DVVC. Om vervolgens zijn voetbalcarrière af te sluiten bij OVV. Als trainer bij de academie probeert Fatih de mindset van spelers dermate te veranderen dat ze voor altijd in hun leven zullen zoeken naar voetballende oplossingen tijdens de wedstrijd. Daarnaast probeert hij spelers een stap hogerop te laten maken waarbij gehoopt wordt dat spelers de overstap kunnen maken naar een BVO. Komend seizoen zal Fatih ook starten met de opleiding tot trainer UEFA-B. Naast trainer bij de DVVC Talent Academie is Fatih ook hoofdtrainer bij OVV.

Als hoofd van de jeugdopleiding zal Yenal Ergisi geen wekelijkse trainingen verzorgen, maar zal hij in geval van ziekte of afwezigheid van een trainer in kunnen vallen. Yenal zal naast het leiden van de jeugdopleiding zich richten op het begeleiden en coachen van de (nieuwe) trainers.

Alle trainers zijn uitermate gedreven en verzorgen met veel passie de wekelijkse trainingen. Daarnaast begeleiden en ondersteunen de trainers elkaar door onderlinge coaching. Ook volgen de trainers cursussen bij onder andere de KNVB en NAC.

Naast de trainers die onze spelers helpen in het verbeteren van hun voetbalkwaliteiten maakt de DVVC Talent Academie gebruik van sportpartners. Ook met deze sportpartners zal de samenwerking komen seizoen worden voortgezet.

Voetbalschool 2Fast: Voor de techniek- en looptrainingen maakt de DVVC Talent Academie gebruik van de diensten van voetbalschool 2Fast. Vanuit 2Fast gaan 3 trainers wekelijks aan de slag om de spelers onder handen te nemen.

Nelson de Kok: Nelson heeft als actief voetballer in de eredivisie van het zaalvoetbal gespeeld, op het veld heeft hij de jeugdopleiding van RKC Waalwijk doorlopen en als professioneel straatvoetballer heeft hij de hele wereld afgereisd met straatvoetbal demonstraties.

Cees van Poppel: Cees wordt ingezet als loop coördinatie trainer. Cees is jarenlang actief geweest als loop coördinatie trainer bij Willem II, maar ook bij diverse andere voetbalacademies.

Timo Regouin: Timo heeft onlangs zijn contract bij Willem II verlengd en probeert wekelijks zijn ervaring en vaardigheden over te brengen op de spelers.

Voor het verbeteren van de looptechniek en conditie zal komend seizoen wederom worden samengewerkt met Atletiekvereniging Atledo.

Het team dat vanuit Atledo met regelmaat klaar staat om de spelers van de DVVC academie te begeleiden doet dat vol overgave en enthousiasme. De spelers worden door deze fanaten vooral begeleid op het gebied van looptechnieken. Daar waar het past, wordt natuurlijk ook gekeken naar uithouding en snelheid.

Lise Aarden: trainster van de jeugd bij Atledo, een trainer in hart en nieren, waar we vast en zeker meer en meer van gaan zien.

Danica Willemen: een looptalent dat zich graag specialiseert op de 3000 meter hardloopafstand.
Anne de Jong: een bewezen looptalent, die al drie medailles heeft behaald op diverse Nederlandse Kampioenschappen op de middenafstand.

Sijmen Doorakkers: fanatiek hardloper en leraar in een vergevorderde opleiding, die het enthousiasmeren van kinderen tot een ware specialiteit heeft gemaakt.

Johan Flipsen: trainer-coach van o.a. Danica en Anne, gespecialiseerd op Core & Circuittraining. En natuurlijk Looptechniek en het lopen van MiLa afstanden.

Omdat voetballen helaas gepaard gaat met blessures en we graag onze spelers fit en zonder blessures willen laten spelen wordt er nauw samengewerkt met Fysiomore.

Fysiomore zorgt voor blessure bij een speler dat er binnen 24 uur een afspraak plaats kan vinden met een van de fysiotherapeuten. Daarnaast worden spelers door Fysiomore ondersteunt op gebied van voeding en worden de spelers periodiek gekeurd. Ook verzorgd Fysiomore op regelmatige basis trainingen voor de spelers

Brian Mateijsen, Stef van Rooij, Remco Langerak en Alex van Kamp zijn de fysiotherapeuten die klaarstaan voor onze spelers. Jessica van Gool staat klaar om de spelers te helpen bij het samenstellen van een voedingsschema.

Alle trainers en sportpartners zijn klaar om de teams te gaan begeleiden. Dankzij de grote interesse  en de vele stages die er in het afgelopen seizoen zijn geweest is het aantal spelers dat komend seizoen zal uitkomen voor de DVVC Talent Academie uitgebreid met maar liefst 13 nieuwe aanwinsten. Hierdoor zullen komend seizoen niet 4 maar 5 teams onder de vlag van de DVVC Talent Academie uitkomen.

Met de complete trainersstaf en sportpartners die onze spelers wekelijks gaan begeleiden kijken wij sowieso uit naar het komende seizoen. En seizoen waarvan we hopen dat die weer een normaal voetbalseizoen mag worden en waarbij we hopelijk weer mooi voetbal gaan mogen zien.

Ben je nieuwsgierig geworden of heb je interesse om te komen spelen bij de DVVC Talent Academie ? Kom dan een keer mee trainen en laat zien wat jouw talent is. Stuur een mail naar jeugdcoordinator@dvvc.nl en we laten je weten wanneer je mee kunt trainen.

DVVC Trainers
VS2Fast Trainers
Atledo Trainers
Fysiomore