Introductie

Ik ben John Timmermans en sinds 1999 getrouwd met Sonja Timmermans. Wij hebben 2 kinderen, dochter Jenna van 20 jaar en zoon Luca van 18 jaar. Ik ben geboren en getogen in Dongen. Buiten voetbal ben ik ook een enorme Formule 1 fan en speel ik graag het kaartspelletje pokeren en hou van reizen/vakantie gaan.

Hoe ben je in het trainersvak beland en wat vind je er leuk aan?

Ik heb zelf tot mijn 21ste gevoetbald bij DVVC tot het eerste team. Maar door 2 zware knieblessures van het voetbal afscheid moeten nemen. Tot mijn dochter op haar 6de wilde gaan voetballen. Ik ben toen trainer en leider van het meisjes team geworden wat nu ondertussen dames 1 op zaterdag is geworden. Dit doe ik dus al 14 jaar met enorm veel plezier en ook regelmatig een kampioenschap mogen vieren. Ook bij mijn zoon ben ik een aantal jaren trainer geweest.

Bij welke clubs ben je eerder als trainer actief geweest of nog steeds actief? En welke teams heb je getraind ?

Ik ben trainer geweest bij DVVC en onze goede buren van Olympia, ik heb diverse teams getraind in de afgelopen jaren.

Wat voor type trainer ben je ? Ben je een aanvallende trainer of een verdedigende trainer? Kunnen we je horen langs de lijn of ben je juist heel stil ?

Ik hou ervan om verzorgd, aanvallend voetbal te spelen. En van achteruit goed op te bouwen. Je zult me langs de kant veel horen coachen, maar wel positief. Als ze jong zijn mogen ze fouten maken.

Waarom heb je gekozen voor de DVVC Talent Academie?

Na 2 jaar gevraagd te zijn voor de academie heb ik afgelopen jaar de keuze gemaakt om de JO 12 van de academie te trainen en te begeleiden. Ik vind het vooral leuk om spelers te zien ontwikkelen, zowel op voetbalgebied (technisch/tactisch) als op sociaal gebied.

Wat is je doelstelling en visie voor komend seizoen bij de DVVC talent academie? En past dat in de filosofie van de DVVC Talent Academie ?

Volgend seizoen word ik weer trainer en coach van de JO12 en heb daar zeer veel zin in. Van mijn eerste jaar op de academie heb ook ik veel geleerd en deze ervaring neem ik mee naar volgend seizoen. Ik hoop weer net z’n talentvolle groep te mogen begeleiden en te trainen en dat we aan het eind van een seizoen terug kunnen kijken op een mooie ontwikkeling van alle spelers.

Wil je verder nog wat kwijt?

Ik hoop een mooi seizoen tegemoet te gaan waar ik zelf kan leren me verder te ontwikkelen, maar waarin ik met name samen met de spelers kan werken een mooie ontwikkeling van de individuele spelers maar ook van het team. 

Technische staf 2022-2023
Technische staf 2022-2023