Introductie

Nijs Kivits
Getrouwd met Bianca
Vader van Mike 22 en Dylan 14 jaar
Favoriete huisdier zijn mijn 2 bouviers
Hobby één echter dat is voetbal
Bestaat er ook iets anders dan ?

Hoe ben je in het trainersvak beland en wat vind je er leuk aan?

Al langer dan 20 jaar in het trainersvak.
Gevraagd door mijn vader destijds ivm trainers te kort bij de club. En zo erin terecht gekomen.
Wat er leuk aan is : Het opleiden van jeugd spelers is het mooiste wat er is. Spelers iets leren en dat dan ook terug zien op de wedstrijd dagen. Daar doe je het voor als trainer.

Bij welke clubs ben je eerder als trainer actief geweest of nog steeds actief? En welke teams heb je getraind ?

Momenteel hoofdtrainer TVC 1.
Trainer TSC jeugd en oprichter / technisch coördinator TSC voetbalschool
Getraind bij : SCO C jeugd t/m A1, Kozakken Boys A jeugd, SC t Zand, Alten, DVVC  jeugd, DVVC 2e elftal, DVVC 1 ad interim trainer, Uno Animo, TSC diverse elftallen divisie en hoofdklasse.
Div voetbalschool getraind en NAC Voetbalcamps, Willem 2 Voetbalcamps en Telstar voetbalCamps!

En ik heb altijd mijn eigen kinderen getraind, want dat wilden ze altijd graag. Die staan dan ook altijd voor mij op de 1e plaats.

Wat voor type trainer ben je ? Ben je een aanvallende trainer of een verdedigende trainer? Kunnen we je horen langs de lijn of ben je juist heel stil ?

Ik wil aanvallend en verzorgd voetbal spelen en met veel druk naar voren. En met veel Passie voor het spelletje en je kan mij horen langs de lijn. Ik ben zeer duidelijk voor mijn spelers en bereid ze goed voor op de wedstrijd. Ik verwacht wel discipline en inzet … van elke speler.

Waarom heb je gekozen voor de DVVC Talent Academie?

Buiten dat ik DVVC natuurlijk zeer goed ken en ik het een mooie en gezellige club vind en er altijd fijn heb kunnen werken sprak mij de filosofie van de academie erg aan mbt het opleiden van de jeugdspelers. Vooral ook het 3 keer trainen, op individueel nivo en als team nivo. De speler wordt persoonlijk opgeleid, daar ligt de nadruk ook goed op. De techniek training en de loopschool training vind ik echt een pluspunt voor een opleiding.
Dus toen ik benaderd werd of ik interesse had om trainer te worden toen waren we zeer snel akkoord.

Wat is je doelstelling en visie voor komend seizoen bij de DVVC talent academie? En past dat in de filosofie van de DVVC Talent Academie ?

Mijn doelstelling voor het volgende seizoen is om mee te doen aan de bovenkant van de competitie. Met veel aanvallend/ verzorgd voetbal en om ook met het team grote stappen te maken in het team proces. Zoals feller/ actiever te verdedigen en ook meer de basistaken uit te voeren
En om spelers  te laten inzien : Wie doet wat waar waarom en wanneer op het veld. Want als een speler j/m dat ingaat zien dan heb je een groot gedeelte al bereikt.

Wil je verder nog wat kwijt?

Verder hoop ik op een mooi seizoen

Technische staf 2022-2023
Technische staf 2022-2023