1. Introductie

  Ik ben Fatih Kaya 40 jaar oud getrouwd en 2 kinderen, werk voor mezelf in de automotive sector. Ben hiernaast hoofdtrainer bij OVV’67 in Oosteind sinds vorig jaar en al 3 jaar bij de DVVC talentacademie. Heb zelf gevoetbald in de jeugd bij VV Dongen, DVVC senioren en Barca zaterdag en dan nu als trainer actief bij zowel jeugd als senioren.

  Hoe ben je in het trainersvak beland en wat vind je er leuk aan?

  Heb zelf ook altijd gevoetbald en als laatst kwam ik bij OVV’67 terecht omdat een vriend van me daar voetbalde. Wilde eigenlijk al het trainersvak ingaan maar werd dus nog over gehaald om een jaartje te voetballen. Na dat jaar werd ik gevraagd om als assistent bij OVV’67 te blijven en daar heb ik ja tegen gezegd dit gecombineerd met mijn opleiding UEFA C. Het leukste aan het trainersvak vind ik toch het werken met jonge gasten die graag iets willen leren en beter willen worden en je ze dan ook daadwerkelijk ziet ontwikkelen, dat geeft me als trainer toch een goed gevoel dat je daar aan hebt bij gedragen stukje waardering voor de tijd en energie die je erin stopt. Ook belangrijk mezelf als trainer verder ontwikkelen, ben daarom ook afgelopen jaar begonnen met de cursus UEFA B en inmiddels afgerond.

  Bij welke clubs ben je eerder als trainer actief geweest of nog steeds actief? En welke teams heb je getraind ?

  Ik ben momenteel nog steeds actief bij OVV’67 als hoofdtrainer, voor volgend seizoen is mijn contract verlengd dus ook volgend seizoen sta ik daar voor de groep. Daarnaast train ik al 3 jaar bij de talentacademie van DVVC en ook daar heb ik verlengd en zal ik de U15-1 gaan doen volgend seizoen. Deze 2 clubs zijn de eerst clubs waar ik als trainer ben begonnen en dat bevalt me prima!

  Wat voor type trainer ben je ? Ben je een aanvallende trainer of een verdedigende trainer? Kunnen we je horen langs de lijn of ben je juist heel stil ?

  Ik ben een trainer die graag aanvallend verzorgt voetbal speelt zoals veel trainers denk ik alleen je bent altijd afhankelijk van je spelersgroep en de kwaliteiten van de spelers zeg ik altijd. Wat ik heel belangrijk vind en ik veel op hamer is dat mijn team altijd vanuit de organisatie speelt en geduldig is in een wedstrijd en dat iedereen vanuit zijn taak speelt. Verdedigen hoort er ook bij uiteraard mijn uitgangspunt hierin is de 0 houden dus ook daarin vanuit de organisatie/afspraken/taken spelen! Ik ben een trainer die je zeker wel hoort ( zware stem haha ) maar dan meer begeleidend coachen waar nodig, ben zeker geen trainer die heel de tijd langs de lijn aan het schreeuwen is daar heb ik een hekel aan.

  Waarom heb je gekozen voor de DVVC Talent Academie?

  Waarom ik voor de DVVC Talent Academie heb gekozen heeft te maken met oa dat ik zelf in dongen woon en bij DVVC heb gevoetbald. Ik werd door Yenal benaderd een aantal jaren terug en ben toen ingestapt om hem te helpen en eigenlijk ben ik langer gebleven als verwacht. Ik had niet verwacht dat ik jeugd zo leuk zou vinden vandaar dat ik het nu inmiddels alweer 3 jaar doe bijna.

  Wat is je doelstelling en visie voor komend seizoen bij de DVVC talent academie? En past dat in de filosofie van de DVVC Talent Academie ?

  Mijn doelstelling met de U15-1 is strijden voor het kampioenschap, ik heb een team onder mijn hoede wat heel leergierig is en voor elkaar door het vuur gaat en een hechte groep is geworden. Dit seizoen is het eerste seizoen wat we bijna onafgebroken hebben gespeeld, voor de winterstop zijn we kampioen geworden en na de winterstop spelen we ook prima alleen hebben we wel wat wedstrijden verloren helaas. De manier hoe ik wil voetballen past goed in de filosofie van de academie, verzorgt goed voetbal zowel aanvallend als verdedigend en altijd vanuit de organisatie en spelprincipes die we trainen per teamfunctie.

  Wil je verder nog wat kwijt?

  Hoop dat we na de vervelende jaren met corona weer gewoon als vanouds onafgebroken kunnen blijven voetballen!

   

   

Technische staf 2022-2023
Technische staf 2022-2023