Transfernieuws

De DVVC Talent Academie heeft wederom een aantal nieuwe spelers aangetrokken welke onze teams volgend seizoen komen versterken. De nieuwe aanwinsten zijn:

Bram: een slimme en wendbare speler. Daarnaast een speler met een goed spelinzicht. Bram zal volgend seizoen uitkomen in de JO13-1.

Milo: een sterke speler die uitstekend de gaten dicht kan lopen en onvermoeibaar lijkt. Zo’n speler moet je altijd in je team hebben staan. Milo zal volgend seizoen uitkomen in de JO12-1.

Jip: een speler die, naar de visie van de DVVC Talent Academie, altijd op een te laag niveau heeft gespeeld. Conform de filosofie van de academie is Jip de kans geboden om het hoogst mogelijk niveau te behalen als speler. Tijdens de stageperiode is gebleken dat de potentie die gezien werd in Jip tijdens de trainingen werd bevestigd. Jip zal volgend seizoen uitkomen in de JO12-1

Yavi: een slimme verdediger die zorgt voor rust aan de bal en rust in de verdediging. Een dergelijke speler wil eigenlijk iedereen wel in achterin hebben staan. Yavi zal volgend seizoen uitkomen in de JO12-1

Niek: een speler waarvoor we de nodige moeite hebben doen om hem binnen te halen, maar we hebben hem ! Niek is een rappe en sterke verdediger die ook in staat is om een aanval op te bouwen. Niek zal volgend seizoen uitkomen in de JO12-1.

Finn: een zeer gedreven speler met een geweldige dribbel. Daarnaast is Finn een speler die op meerdere posities inzetbaar is. Finn zal volgend seizoen uitkomen in de JO11-1.

Hidde: een keeper met het juiste keepersformaat. Lang, groot en sterk. Dat gecombineerd met de capaciteit strakke ballen te geven en met zijn vliegende reddingen maakt dat we zeer blij zijn met zijn komst. Hidde zal volgend seizoen uitkomen in de JO11-1

Namens trainers en staf van de DVVC Talent Academie feliciteren we alle nieuwe spelers en we hopen veel mooie acties van hen te mogen zien.

Naast bovenstaande spelers zijn er nog een aantal spelers die stage hebben gelopen. Een aantal van deze spelers heeft een intake verdiend. En mogelijk worden zij in een volgend transfernieuws wel genoemd als nieuwe aanwinst.

Ben je nieuwsgierig geworden of heb je interesse om te komen spelen bij de DVVC Talent Academie ? Kom dan de komende 2 weken op woensdag mee trainen en laat zien wat jouw talent is. Er wordt op woensdag 7 en 14 juli getraind van 18:15 tot 19:15, wil je daarbij zijn ? Stuur dan een mail naar jeugdcoordinator@dvvc.nl.

 

Bram
Jip
Niek
Hidde
Milo
Yavi
Finn