DVVC Talent Academie trekt trainer Nijs Kivits aan

Vanaf komend seizoen zal Nijs Kivits worden toegevoegd aan de technische staf van de DVVC Talent Academie.

Nijs is geen onbekende op de velden van DVVC en keert na vier jaar afwezigheid weer terug, om samen met de technische staf onze jeugdspelers op te leiden. Momenteel is Nijs trainer bij 2 TSC jeugdteams (3e divisie en een 2e klasser) en Hoofdtrainer van TVC1 (zondag).

Zoals aangegeven is Nijs geen onbekende bij DVVC en heeft hij in het verleden training gegeven aan jeugdteams van DVVC. En leidde hij verschillende DVVC-jeugdteams naar een kampioenschap. Een aantal spelers uit de eerder door Nijs getrainde teams is op dit moment speler in een van de academie teams.

De gedreven trainer Nijs wil het beste uit iedere speler halen ongeacht het nivo waarop de speler uitkomt. En dat is exact waar de DVVC Talent Academie voor staat. Nijs staat dan ook helemaal achter de visie van de academie. En hij zal zich volledig inzetten om de visie en filosofie van de academie over te brengen aan spelers.

Nijs beschikt over het UEFA trainersdiploma en bezit verder nog de diverse certificaten op gebied van het trainersvak. Nijs zal zijn kennis en ervaring inzetten om de spelers gaan trainen volgens de visie van academie. Daarnaast zal Nijs op zaterdag de coaching op zich nemen en vandaar uit ook de spelers helpen in hun ontwikkeling.

We wensen Nijs veel succes bij de DVVC Talent Academie.

Nijs Kivits en hoofdtrainer Yenal Ergisi